Komentáře

1 Jitka Jitka | Web | 6. ledna 2018 v 22:38 | Reagovat

Ten je jako malovaný. Dobrou chuť. :-)

2 ohnice ohnice | Web | 6. ledna 2018 v 22:51 | Reagovat

Krásně se Ti povedl. :-)  :-D

3 Anna Anna | E-mail | 6. ledna 2018 v 23:21 | Reagovat

Blaničko jak já Ti závidím.Mám 3 roky pekárnu a ještě jsem nic nezkusila.Dodatečně Blaničko všechno nejlepší v Novém roce.Pa.Anna.

4 babička babička | 7. ledna 2018 v 7:03 | Reagovat

Chleba se ti moc povedl,já už sem dlouho nepekla.Nějak jsme ho nikdy mestihly snist.Ted sem si oblíbila podmáslový z Lidlu,ale asi se vrátím taky k tomuto zdravému pečení.Pozdravuj holky. :-)

5 Evina Evina | E-mail | 7. ledna 2018 v 7:36 | Reagovat

[4]:Taky jsme objevili podmáslový z Lidlu. Vždy se říkavalo-až bude konkurence,bude pečivo mňam,mňam...Nakonec se nedá koupit slušný chlebík.Ten poslední obrázek mi připomíná dobrý chleba :-)
Přeji krásnou neděli :-)

6 Marie Marie | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 7:47 | Reagovat

Blanko, to je moc hezké že tvůj první článek v novém roce je o pečení chleba. Naši předkové si chleba vážili, byli si vědomi toho, že dostatek obilí na chléb jim pomůže přečkat těžké zimní období a tedy že chlebu je život. A když si člověk upeče chléb doma, má k němu pak úplně jiný vztah. Moce hezký článek - děkuji ti za něj. :-)

7 MarijaKes MarijaKes | Web | 7. ledna 2018 v 8:35 | Reagovat

Škoda, že jsi neuvedla i recepturu. Ale je pravda, že dobré recepty některé  rodiny tají. Chleba vypadá dobře nv :-)

8 pojerová alena pojerová alena | E-mail | 7. ledna 2018 v 10:36 | Reagovat

Blani nemůžeš dát prosím tě recept.Já taky peču chleba,tak by mě zajímalo poměr.Díííky Alibabka

9 Lucie Lucie | Web | 7. ledna 2018 v 12:10 | Reagovat

Upečený chlebíček vypadá náramně, hned bych ochutnala! :-)
Já si občas koupím kvásek již hotový, u nás v pekárně ho mívají, ale nedělám z něj chleba, nýbrž Krkonošské kyselo naši oblíbenou polévku. :-)

10 Jarka Jarka | Web | 7. ledna 2018 v 14:21 | Reagovat

Také už jsem doma zlikvidovala všechno, co připomínalo vánoční svátky. Teď mě to ovšem trochu chybí, ale vzhledem k počasí už nemělo cenu hrát si na Vánoce. 8-O  :-) Chleba vypadá krásně, hned bych se do čerstvého zakousla, ani namazat bych si ho nemusela! :-P

11 Dagmar Dagmar | E-mail | 7. ledna 2018 v 15:11 | Reagovat

Ahoj Blani,do nového roku hlavně hodně zdraví! My ještě stromeček máme, já bych dala pryč, ale mužíček nechce. Venku to připomíná spíš jaro než zimu. Chlebík se Ti moc povedl, úplně cítím jeho vůni. Utrhla bych patičku a snědla jen tak. ;-) D. :-)

12 helena-b helena-b | Web | 7. ledna 2018 v 15:47 | Reagovat

Blani, chleby vypadají moc dobře. Také jsem si před pár lety přivezla od švagrové kvásek a dlouho ho opatrovala a pekla chleba. Chystám se moje pečení obnovit, ale musím si založit nový kvásek. Chleba se musí péct s láskou a pak se dílo podaří... ;-)  :-)

13 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:45 | Reagovat

[1]: Jituš,děkuju,už jich ubylo.Tenhle vydrží dobrý klidně i tři dny...většinou se ale sní dříve :-)

14 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:46 | Reagovat

[2]: Děkuju a je i moc dobrý! :-)

15 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:47 | Reagovat

[3]: Aničko,vidíš a já už takovou dobu pekárnu nemám a peču pořád něco.Taky moc zdravím v novém roce a přeju hlavně pevné zdravíčko vám všem doma!

16 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:48 | Reagovat

[4]: Tak si sežeň kvásek,protože tenhle chleba je úplně jiný,než z droždí

17 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:49 | Reagovat

[5]: Přesně tak,kupovaný chleba není nic moc.Domácí mi chutná daleko víc :-)

18 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:53 | Reagovat

[6]: Maruško,moje řeč.Je to stejné jako se všemi domácími produkty.Člověk ví,co do toho dá.Do tohoto chleba se navíc přidává pohanková lámanka a semínka a je určitě zdravější,než chleba z droždí.

19 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:53 | Reagovat

[7]: Recept netajím,akorát je docela dlouhý,ale určitě ho sem vložím :-)

20 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:54 | Reagovat

[8]: Vložím,určitě ho sem dám :-)

21 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:56 | Reagovat

[9]: Já ani netuším,jestli se u nás v pekárně kvásek dá koupit.Zatím si tady hýčkám tenhle pětiletý z kurzu.A taky vím,že existuje kvásková mapa,kde se dá zjistit,kdo z vašeho okolí kvásek má a podaruje jej buď zdarma,nebo za symbolickou cenu

22 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:57 | Reagovat

[10]: Jaruš,mě ty vánoční serepetičky letos vůbec nechybí,spíš jsem se těšila,až to všechno už schovám.No a počasí,škoda mluvit.Ani se nedivím,že řádí bacily

23 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 16:59 | Reagovat

[11]: Dáši,tak dojdi,chlebík vzhledem k tomu,že jsem pekla dva najednou ještě máme.Většinou dělám jeden a druhý mezitím zadělám.

24 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 17:00 | Reagovat

[12]: Heli,většinou se mi podařil.Občas se stane,že není úplně podle představ,ale zatím nebyl nikdy takový,že by se nedal sníst.A není nad domácí,člověk ví co si do něj dal :-)

25 Jana Jana | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 17:06 | Reagovat

Škoda že nemůžeme ochutnat ;-)

26 Oli Oli | Web | 7. ledna 2018 v 17:38 | Reagovat

Krásný nový rok, Blani.
K zimě zimní výzdoba určitě patří, i když počasí stávkuje.
Chleba vypadá náramně, hned bych ochutnala. :-)

27 IVETA IVETA | 7. ledna 2018 v 18:49 | Reagovat

Ahoj Blani,kváskový chleba už peču delší dobu a fakt je mnohem lepší než z droždí.Peču kulatý,moc se mi líbí ta tvoje forma.Měj se moc hezky.

28 Zdenka Zdenka | Web | 7. ledna 2018 v 19:33 | Reagovat

Tak nad kváskový chleba vážně není ;-)  :-) _No já už nepekla, ani nepamatuji, moc toho chleba nesníme.... ale stejně nejradši si kupuji kváskový ve Zdravé výživě :-)

29 vsechnymelasky vsechnymelasky | 7. ledna 2018 v 19:35 | Reagovat

Hezký večer, Blani. Chlebík vypadá moc dobře a určitě bude výborný. Já občas peču chleba v domácí pekárně, na ten kváskový jsem si ještě kdovíproč netroufla. :-?

30 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 19:49 | Reagovat

[25]: Jani,chleba ještě mám,tak se klidně stav :-)

31 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 19:50 | Reagovat

[26]: Oli,ani vy na horách nemáte sníh?

32 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 19:52 | Reagovat

[27]: Iveto,oválnou pedigovou ošatku jsem si koupila právě na kurzu od Gábiny.Měla na výběr tuhle oválnou a taky kulatou.Já jsem si říkala,že oválný chleba je praktičtější vzhledem ke krájení a servírování,tak jsem si vybrala tuhle

33 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 19:53 | Reagovat

[28]: Tak já rohlíky moc nejím...ty světlé už vůbec,to už musí být,abych se do nějakého zakousla.Z pečiva jen chleba a to celozrnný,nebo tenhle svůj kváskový

34 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 19:56 | Reagovat

[29]: Já už jsem od domácí pekárny upustila dávno,protože se mi pokazila a než jsem si stihla koupit novou,zjistila jsem,že zadělat těsto ručně není vůbec složité.Nejdřív jsem pekla chleba z droždí a teď jsem přešla na kváskový.Ten se v podstatě nijak hníst nemusí,jen se zlehka zamíchá těsto a dál už jen kyne a kyne :-)

35 daniela daniela | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 20:25 | Reagovat

Chlebík vyzerá veľmi dobre, vonia až tu :-)

° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚★ 。* 。*。 • ˚ ˚ •。★
˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛★ 。* 。*★ 。* 。*
˚ ˛ •˛• | 田田|門| HAPPY NEW YEAR 2018.

36 Blanka Blanka | E-mail | Web | 7. ledna 2018 v 23:13 | Reagovat

[35]: To můj chlebík voní až na Slovensko?
A moc děkuju za krásné přáníčko!!!
Vůbec netuším,jak se ti sem podařilo vložit...ale je fakt moc povedené :-)

37 Monika Monika | Web | 8. ledna 2018 v 7:23 | Reagovat

Na kváskovanie sa už chystám dlhšiu dobu. Trošku mám z toho  obavy, ale váš príspevok mi dodal odvahy. Kurz pečenia kváskového chleba by sa veru zišiel.Zatiaľ pečiem klasický chlebík z droždia, ale kváskový je určite oveľa zdravší.

38 Matilda Matilda | 8. ledna 2018 v 19:58 | Reagovat

Taky jsem byla na kurzu u Gábiny Hradecké, je skvělá, peču chleba už téměř rok a manžel ani jiný jíst nechce. Gábina navíc napsala knížku o pečení, ve které je celý proces pečení jednoduše a srozumitelně popsaný a taky obsahuje spoustu receptů. Některé recepty má taky na svém blogu, stačí použit google.

39 Oli Oli | Web | 9. ledna 2018 v 9:18 | Reagovat

[31]: Nejsme přímo na horách. Dojíždím do hor 60 km.

40 pluxuthCot pluxuthCot | E-mail | Web | 14. února 2018 v 2:44 | Reagovat

taking viagra and l arginine
<a href=http://bioshieldpill.com/>generic viagra usa</a>
can you take extenze with viagra
<a href="http://www.bioshieldpill.com/">generic viagra online</a>
anyone used viagra

41 Coreydwemo Coreydwemo | E-mail | Web | 18. března 2018 v 19:33 | Reagovat

You said it perfectly.!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.